"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

InSPE, Teatrul Viselor

Finalul anului şcolar la InSPE a fost marcat de elevii noştri prin două spectacole de teatru ce au reprezentat punctul culminant perfect al unei “stagiuni” de nota 10! Copiii din clasele 3-7 ne-au încântat cu prestaţia lor, alegând să interpreteze o poveste nemuritoare: “Robin și banda lui din Sherwood”.

Aşa cum îi stă bine unui spectacol de gală, s-a jucat “cu casa închisă”, asistenţa fiind compusă din părinţii, prietenii, dar şi profesorii protagoniştilor, unii mai mândri decât alţii de jocul actoricesc al celor dragi. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată la un eveniment InSPE, piesa a fost un prilej de relaxare, distracţie şi rememorare a momentelor frumoase petrecute împreună.

Cât despre jocul micilor noştri actori, ropotele de aplauze pe care le-au cules au stat mărturie că în ei se află nu doar viitori artişti, ci şi foarte talentaţi interpreţi şi excelenţi cunoscători ai culturii şi istoriei. Copiii au dansat, au cântat şi au încântat publicul prezent cu cascadorii, aşa cum v-aţi aştepta de la o piesă care are în centru aventurile lui Robin Hood, celebrul haiduc de secol XII. 

S-a lăsat cu râsete, dar şi cu amintiri de neuitat: duelurile (în săbii, vorbe şi cântece), munca în echipă, lacrimile de fericire ale părinţilor şi educatorilor, respectiv recunoaşterea primită de copii pentru o realizare specială.

Nici copiii din clasele 1 şi 2 nu s-au lăsat mai prejos, ei interpretând o piesă care ne-a răcorit pe timp de vară, căci tare aveam nevoie! Micii noştri actori ne-au transportat la Polul Nord, locul de joacă pentru “Pinguinul Eddie salveaza planeta”.

A fost încântător, dar şi emoţionant, să ne vedem copiii achitându-se cu brio de sarcinile şi rolurile care le-au revenit, într-o piesă care nu doar că i-a făcut mai conştienţi despre natură şi responsabilitatea noastră pentru mediul înconjurător, dar le-a dat totodată ocazia să cânte, să danseze, să râdă şi să ne pună un mare zâmbet pe faţă!

Cu asemenea pinguini şi urşi, viitorul este asigurat - nu doar al Polului Nord, ci şi al comunităţii noastre şi al InSPE, care este, iată, un veritabil Teatru al Viselor.

Felicitări tuturor! Şi o Şcoală de Vară de excepţie!

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact