"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Prezenta

La InSPE, credem ca a frecventa scoala zilnic este esential pentru a asigura o dezvoltare trainica a copiilor. Acestea sunt cerintele de frecventa pentru clasele noastre:

Gradinita 

Prezenta minima pentru copiii de Gradinita este de 5 dimineti. Daca exista o lista de asteptare, prioritate vor avea familiile care aleg programul complet.


Program prelungit

Copiii care frecventeaza Gradinita au optiunea de a sta doar la sesiunea de cursuri de dimineata sau toata ziua. Sesiunile de dimineata sunt de la ora 08:45 pana la amiaza, ora 12:00 sau 13:00. Copiii care stau pana la ora 13:00 vor avea masa de pranz asigurata de scoala. Daca fiul sau fiica dumneavoastra este pregatita sa stea mai mult, atunci exista optiunea sa stea pana la 15:15 sau 16:15. Copiii de gradinita isi pot extinde timpul de a sta la scoala si in timpul anului scolar daca sunt pregatiti pentru asta. Parintii ar trebui sa vorbeasca in prealabil cu profesorii pentru a anunta aceasta decizie.

Desi unii copii din clasele Roz si Portocalie frecventeaza scoala in regim de full-time, datorita varstei, ei cer sa doarma dupa-amiaza. Va rugam sa aranjati cu educatorii clasei daca doriti ca fiul sau fiica dumneavoastra sa doarma la pranz.

Scoala Primara (P1 –P7)

Prezenta full-time este obligatorie.

In cazul absentei, va rugam sa informati cat mai curand posibil Secretariatul Scolii. Numarul secretariatului este 021 3803535

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact