"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Partenerii nostri

InSPE Partners InSPE Partners InSPE Partners
InSPE Partners InSPE Partners InSPE Partners
InSPE Partners InSPE PartnersInSPE PartnersInSPE Partners

Asociatia Parintilor InSPE

Cine suntem

Suntem un grup neoficial de parinti care organizeaza evenimente sociale pentru familiile de la InSPE. Acest lucru ne sporeste coeziunea si ne ajuta sa construim relatii si prietenii durabile. Oricine are un copil la InSPE poate fi un prieten. Cautati posterele care anunta evenimente si haideti sa ne intalnim!

Activitati si strangeri de fonduri

Asociatia Parintilor InSPE organizeaza un numar de evenimente sociale in timpul anului, unele dintre ele exclusiv pentru parinti, precum Degustarea de Vin si Cafeaua de Dimineata. Copiii se distreaza la evenimente dedicate lor, precum Vanatoarea Oualor de Paste si Petrecerile de Halloween. Pe langa faptul ca sunt invitate familii intregi, chiar si profesorii ni se alatura la evenimente ca Gratarul de Vara.

Strangerea de fonduri este o parte importanta a etos-ului nostru. Strangem bani din producerea si vanzarea Calendarului InSPE, organizand tombole si Bazarurile de Iarna si Vara, sau vanzand bilete la evenimente (precum Gratarul).

La Dineul Dansant anual, tinem o tombola prin care strangem bani pentru Harap Alb, un centru social pentru copiii cu dizabilitati.

In trecut, companii dar si indivizi privati ne-au sponsorizat cu generozitate evenimentele.

La ce folosim banii

O parte din banii stransi ne sustin activitatile sociale in care suntem implicati, dar cu ei ajutam si scoala. De pilda, gratie lor am achizitionat doua table interactive si am donat camere video fiecarei clase. De asemenea, am cumparat echipament pentru spatiul exterior de joaca.

Cum ma pot implica

Friends of InSPE

Ajutorul este intotdeauna binevenit si apreciat. Daca simtiti ca ne puteti da o mana de ajutor, va rugam sa veniti in echipa!

Mai jos veti gasi cateva modalitati prin care puteti fi de folos:

  • Sponsorizand un eveniment
  • Donand un premiu pentru tombola
  • Vanzand bilete
  • Ingrijindu-va de standul tombolei
  • Punand mesele pentru evenimente
  • Ajutand la pregatirea Cafelei de Dimineata
  • Concepand calendarul
  • Punand postere
  • Propunand un nou eveniment

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact