"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Filozofia Scolii

Scoala Internationala pentru Educatie Primara (InSPE) depune eforturi pentru a se asigura ca elevii si copiii isi dezvolta cunostintele, abilitatile si atributele de care au nevoie daca vor sa reusesca in viata, invatand si muncind, acum si in viitor. Prin programa scolara, institutia doreste ca fiecare copil sa se dezvolte ca un om de succes, o persoana increzatoare, un cetatean responsabil si un colaborator eficient.

Natura combinata, nationala si internationala, a copiilor care frecventeaza scoala si a familiilor lor este considerata un adevarat avantaj deoarece ofera oportunitati reale de a invata unii de la altii. Scoala crede ca creativitatea, empatia si respectul mutual sunt componente-cheie ale dezvoltarii copiilor in ganditori critici si persoane de succes. Scopul scolii este de a lucra cu fiecare elev, individual, la nivelul lui – fie ca este vorba de activitati ce vizeaza partea fizica, sociala, emotionala sau academica, aceasta este o componenta fundamentala a etosului acestei scolii.

Scoala isi doreste sa furnizeze un mediu provocator unde copiii pot explora in siguranta, dezvoltandu-si totodata natural lor curioasa, locuri si lumea din jurul lor. Crearea unui mediu al invatarii pentru intreaga comunitate a scolii – indiferent daca acesta este elev, profesor, parinte sau vizitator – alaturi de oportunitatea de a reflecta ce a fost invatat, sunt aspecte importante ale scolii. La InSPE, promovam atitudinea pozitiva care le permite copiilor sa accepte si sa valorifice diferentele, sa-si dezvolte abilitati prin invatare activa si, de asemenea, sa se asigure ca distractia si cooperarea sunt in centrul invatarii.

 

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact