"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Istorie

Scoala Internationala pentru Educatie Primara este o institutie non-profit si a fost fondata in 1994 de un grup de parinti. Scopul ei initial era sa ofere educatie de calitate in engleza pentru copiii din comunitatea de expati din Bucuresti.

Am inceput asadar ca o Gradinita Internationala, dar ulterior succesul si dezvoltarea scolii au condus rapid la noi premize. In 1995, scoala s-a mutat in cartierul francez unde a continuat sa prospere – atingand capacitatea maxima in 2004. Numarul copiiilor de pe lista de asteptare si cererile parintilor de a le asigura o educatie continua copiilor pana la varsta de 11 ani au facut ca scoala sa se mute din nou. O cladire potrivita si o zona inconjuratoare minunata au fost gasite rapid si pe 1 septembrie 2009 scoala si-a schimbat numele in InSPE pentru a reflecta faptul ca este un tandem intre Gradinita si Scoala Primara.

De atunci scoala a avut o crestere exponentiala a numarului de copii inscrisi. Ca un consecinta, in vara lui 2012 cateva clase au fost modificate pentru a maximiza spatiul disponibil. Ca un rezultat al acestei muncii, au fost construite o camera a computerelor si un birou al membrilor staff-ului tehnic. Recent a avut loc refacerea curtii scolii, doua suprafete speciale sintetice au fost montate si noi echipamente de joaca pentru copii au fost aduse. In septembrie 2013 numarul crescut de elevi a facut ca Primary 1 (clasa primara 1) sa fie impartita in doua clase. A fost pentru prima oara in istoria scolii cand acest lucru s-a intamplat.

In ianuarie 2014 scoala s-a dezvoltat si va creste in continuare odata cu achizitionarea unei noi cladiri vis-a-vis. Pe langa numarul sporit de clase si a doua incapere multifunctionala, noua cladire contine doua birouri de administratie si o camera medicala.

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact