"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Despre Gradinita

Gradinita noastra primeste copii de la 1 pana la 4 ani. Am creat in acest sens trei grupe de varsta numite:

  • Roz - copii intre 1 an si 2 ani
  • Portocalie - copii intre 2 si 3 ani. Copiii trebuie sa fi implinit 2 ani pana la 1 septembrie
  • Verde - copii intre 3 si 4 ani. Copiii trebuie sa aiba 3 ani pana la 1 septembrie

La aceasta varsta, invatarea celor mici nu este nici compartimentata, nici nu are la baza vreo disciplina. Fiecare experienta, fie ca e acasa, in comunitate sau la scoala, traverseaza mai multe domenii si implica multe procese de invatare.

Nursery School - InSPE

Desi programa este bazata pe cea mai buna practica britanica, aceasta cuprinde si alte influente: de la marii pionieri ai educatiei si pana la abordari din intreaga lume, toate sunt adaptate pentru comunitatea de expati.

De exemplu, munca noastra este influentata de pionieri Fröbel (Germania), Isaacs (Anglia), Montessori (Italia), Vygotsky (Rusia) si Steiner (Austria). De asemenea, reflecta aspecte ale cercetarilor „High Scope” in America, abordarea Reggio Emilia in Italia si documente ale Fundatiei „Early Ears” din Anglia si Tara Galilor. Aceste principii sunt foarte bine stabilite si se gasesc in „cursurile” pentru clasele Roz si Portocalie. In clasa Verde ne ghidam dupa Curriculum-ul Britanic, care ne ajuta sa se concentram pe nevoile individuale ale copiilor.

Gradinita - InSPE

Programa Primilor Ani include o varietate de experiente cu care cei mici se conecteaza, oferind totodata un potential de noi oportunitati de invatare si de dezvoltare.

Fiecare aspect al dezvoltarii copilului este la fel de important: dezvoltarea sociala, dezvoltarea emotionala, dezvoltarea fizica, dar si dezvoltarea academica. Pentru a-i ajuta sa se dezvolte, avem la scoala profesori specilzati in educatie fizica, dans sau muzica, desi stadiul dezvoltarii copilului inseamna ca acel profesor-specialist ar putea sa nu lucreze cu profesorul de dans.

Prin urmare, educatia in Primii Ani este pentru dezvoltarea fiecarui copil din toate punctele de vedere, iar mediul de predare este limba engleza.

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact