"In slujba educatiei continue!"  
Photo Gallery

Echipele Scolii

Odata ce copiii sunt inscrisi la Scoala Primara de la InSPE, acestia vor fi distribuiti intr-o echipa a scolii. Aceste echipe sunt denumite dupa faimoasele castele din Romania si le sunt atribuite o culoare. Acestea sunt:

  • Rasnov – Rosu
  • Corvin – Galben
  • Peles – Verde
  • Bran – Albastru

Copiii care au frati sau surori la Scoala Primara vor fi pusi in aceeasi grupa ca si ceilalti. La inceputul fiecarui an, toti copiii vor primi un tricou din partea scolii, iar acesta va trebui purtat in timpul evenimentelor si al competitiilor. Daca tricoul este pierdut sau se deterioreaza, atunci se poate cumpara unul nou de la biroul scolii. In timpul cursurilor din timpul anului, vor fi organizate mai multe activitati in care copiii se vor intrece intre ei si pot castiga puncte pentru echipa lor.

De asemenea, ei pot castiga puncte pentru echipa din care fac parte prin buna purtare si prin fapte bune. In fiecare saptamana, punctele vor fi adunate, afisate pe tabla echipei si cumulate la scorul precedent. Capitanii de echipa vor fi alesi din clasele mai mari si sunt responsabili cu colectarea, calcularea si afisarea punctelor. La finalul anului, echipa cu cele mai multe puncte acumulate va fi premiata cu un trofeu.

Calendar Evenimente

Calendar Evenimente

Galerie Foto

Date de contact